Agen Tasneem Naturel Shah Alam

Posted on 2 min read 65 views

Assalammualaikum Hi Semua,

Entry kali ni, saya ingin kongsikan bagaimana bermulanya perkenalan saya dengan Tasneem Naturel.

Ceritanya begini, selepas kelahiran anak kedua saya Alisya, saya mempunyai masalah kulit yang tiba-tiba teruk. Banyak urusan Alisya dan rumah di uruskan oleh ayahnya, di sebabkan ayahnya bekerja maka dia terpaksa di mandikan di awal pagi. Setelah beberapa bulan, Alisya kerap batuk dan batuknya sangat lama. Sehinggalah doktor membekalkan kami dengan Ventolin.

Di fasa ini, saya mencari alternatif untuk masalah saya dan juga anak, dalam pencarian ini saya terjumpa tentang Tasneem Naturel. Sebenarnya, saya ada review jugak produk lain, niat saya masa tu nak menjadi pengguna dan seterusnya menjual. Saya beli CF-Rub (masa saya beli tu namanya masih lagi CoughFlu Time) dan mendaftar sebagai Dropship.

Alhamdulillah, nampak sesuai pulak CF-Rub ini dengan anak-anak saya. Selsema cepat kering.Batuk dah tak jadi semput. Dulu kalau batuk hampir sebulan selepas itu cuma seminggu. Kalau tanya sekarang,beberapa hari je dah baik. Pendek kata sesuai. Thanks Tasneem Naturel. 

Saya cuba pulak T-Rub, pun serasi jugak.  Bila guna T-Rub untuk kembung anak, saya perasan kulit tangan saya dah tak macam masa saya guna minyak telon. Barulah saya tahu, saya juga alergik minyak telon yang saya gunakan sebelum itu. T-Rub ni saya suka sangat tau. Bila mabuk-mabuk naik kenderaan tu memang saya guna, sakit perut pun lega !

Yang bestnya semua balm tasneem ni tak panas, tak melekit, wangi bunga pulak tu. Sesuai dari usia bayi sehingga dewasa
.

ni la Alisya dan Irdina

Bila ia serasi dengan anak-anak dan saya, saya rasa saya patut kongsikan kepada orang ramai yang mencari alternatif. Saya bermula dengan beberapa balm yang saya fokus sahaja, setiap bulan saya menambah stok yang ada di tangan untuk memudahkan pelanggan dia area Shah Alam untuk pickup atau COD.

Alhamdulillah Tasneem Naturel bukan sahaja membantu anak-anak saya, malah membantu saya menjana pendapatan dari rumah.

Balm Tasneem Naturel 100% semulajadi, tak ada paraben, tak ada SLS, tak ada pewarna dan ada NOT KKM.

Ada 5 jenis semuanya.

1. Sleep time – balm ni membantu anak yg susah nak tido. Ia mengandungi essential oil yg dpt seimbangkan hormon tido dan hormon sedar. Malah dpt memberi tido yg nyenyak dan berkualiti.2. CF-Rub – balm ni membantu secara semulajadi merawat masalah batuk dan selesema

3.T-Rub – balm ni membantu anak yg mengalami masalah perut seperti kembung, sembelit dan cirit birit.

4.Calm Time – balm ni membantu menenangkan anak jika dlm keadaan meragam atau tantrum.

5.Skeenz – membantu masalah kulit sensitif, ruam panas, ruam susu, ruam lampin, alahan, gatal2, kulit kering, melecet dan lain2

Kalau ada sesiapa Suri Rumah ke Wanita Bekerjaya ke Student ke yang berminat nak buat side income dengan Tasneem Naturel, meh contact saya ye.

========================================================================
Saya agen Tasneem Naturel. Berminat dengan mana-mana balm / roll on Tasneem Naturel Whatsaap 01156254769 atau click sini http://www.wasap.my/601156254769

COD / Pickup Shah Alam
Poslaju Seluruh Malaysia
Belian lebih daripada 1 balm potongan 10%
Saya Agen Tasneem Naturel Shah Alam

Share

Leave a Reply

No Comments Yet.

Produk Kami

0
Your Cart