Kulit Muka Kering, Merenyam dan Gatal

      No Comments on Kulit Muka Kering, Merenyam dan Gatal

Assalammualaikum Semua. Hai hai hai semua.

Harini Mama ingin sharekan satu cerita jeng jeng.

Ceritanya macam ni, Puan H yang dalam gambar nih dia nk buat treatment dermapen (treatment untuk bersalin kulit),tetapi staff di sana tidak membenarkan buat treatment itu lagi. Ini adalah kerana kulitnya sangat kering macam ekzema. Jadi, mereka cadangkan kepadanya untuk sapu calamine supaya hilang kesan kering atau ekzema itu.

Balik dari sana, Puan H membuat keputusan untuk sapu Skeenz Balm pada masalah beliau. Sebenarnya banyak produk dah Puan H guna, tapi tidak menjadi. Selepas seminggu disapukan muka dengan Skeenz Balm nampak berhasil. Tengok hasil di gambar tu, tidak ada filter-filter ye.

Kulit Puan H sudah kurang merenyam, kalau dulu rasa gatal sangat

Eh sekejap sekejap, Skeenz tu bukan untuk bayi ker? Ya, Skeenz bukan krim muka . Skeen bukan produk kecantikan tapi Skeenz membantu anak-anak seawal usia sehingga dewasa warga tua yang mempunyai masalah kulit.
Siapa ada masalah kulit macam ni?Jom lah cuba Skeenz, manatau serasi jugak kan dengan produk yang natural ini

Tekan feedback ini untuk melihat Feedback yang lain FEE

========================================================================
Saya agen Tasneem Naturel. Berminat dengan mana-mana balm / roll on Tasneem Naturel Whatsaap 01156254769 atau click sini http://www.wasap.my/601156254769

COD / Pickup Shah Alam 
Poslaju Seluruh Malaysia 
Belian lebih daripada 1 balm potongan 10% 
Saya Agen Tasneem Naturel Shah Alam

Leave a Reply