Peraduan Kaki Gores

Posted on 1 min read 87 views

Serius la harini dah 31 haribulan? Esok dah masuk 2019! Ohemgeeeee.

Eh jap! Belum masuk 2019 kan? So korang yang belum kasi #gores balm edisi OmarHana tu masih berpeluang utk gores tau! Ha yg mana dah gores and isi form tu dah boleh maksimumkan doa dan solat hajat, hehe.

Tuah ayam nampak kat kaki, tuah mommies? Ha, mungkin boleh sambut tahun baru dengan stroller #gempaklagibest ni. Wow sangat kan?

Pemenang akan diumumkan pada 2hb Januari tau! Kita akan buat live kat fb Tasneem Naturel HQ. Sape yg belum follow, bolehlah halakan jari runcing anda itu utk ketik like dan set see first! Hehe.

Hokeyyy, good luck semua! Muah!

#kakigores

========================================================================
Berminat dengan mana-mana balm / roll on Tasneem Naturel Whatsaap 01156254769 atau click sini http://www.wasap.my/601156254769

COD / Pickup Shah Alam
Poslaju Seluruh Malaysia
Belian lebih daripada 1 balm potongan 10%
Saya Agen Tasneem Naturel Shah Alam

Leave a Reply

No Comments Yet.

Produk Kami

0
Your Cart