Calm Time : Anak lebih selesa dan bertenang

      No Comments on Calm Time : Anak lebih selesa dan bertenang
Assalammualaikum , Hai semua , Cuti Sekolah menjelma dah ramai lah ibu bapa ambil kesempatan ini untuk gi jalan-jalan kan : travel time, kenduri kendara time, berjalan jauh time dan seumpama dengannya.
Ni gambar kami pergi kenduri sepupu kami kahwin

Yang ada bawak anak-anak kecil, masa ni la anak-anak banyak peel, menangis, meragam, mengamuk. Teringat peristiwa adik ipar saya di langgar kereta oleh seorang bapa yang pada masa itu anak nya meragam menangis, ayah pun dah tentu arah bawak kereta dari jauh pulak tu. Memang memenatkan.

Jadi, satu benda penting yg mama ayah WAJIB ada time cuti-cuti ni ialah Calm Time. Kenapa kena ada Calm Time Balm Tasneem?

Balm ni berfungsi utk memberi keselesaan kepada bayi dan anak kecil. Ia diadun khas menggunakan minyak pati tulen spt lavender, bergamot, frankinsense dan marjoram dan sebagainya. Balm ini juga boleh membantu anak kecil supaya lebih tenang dan ceria.

Berminat dengan mana-mana balm Tasneem Naturel Whatsaap 01156254769 atau click sini http://www.wasap.my/601156254769

COD / Pickup Shah Alam , Meru ,Kapar
Poslaju Seluruh Malaysia 

Belian lebih daripada 1 balm potongan 10%
Saya Agen Tasneem Naturel Shah Alam

Leave a Reply