Apa beza Roll On dan Balm Tasneem Naturel?

Posted on 1 min read 0 views

Tasneem Naturel pun ada Roll On? Ye, beberapa bulan lepas Tasneem melancarkan produk baru iaitu Roll On dan Bodywash, tetapi limited edition. Bulan lepas,sekali lagi roll on di keluarkan. Wah bestnya! Setiap item ada kekuatan dan peminatnya sendiri.

Apa beza balm dan roll on?

Roll on bentuknya ialah minyak/oil tetapi ianya cepat meresap, ringan dan mudah di bawa ke mana2 sahaja. Roll on sesuai untuk peminat minyak atau sapuan berbentuk minyak. Golek-golek jer sonang kan.

Balm dalam bentuk wax (bentuk balm yg mcm tigerbalm tu) . ringan dan mudah juga di bawa ke mana-mana – Buka penutup dan sapu menggunakan tangan.

Resipi nya sama. Beza bentuk sahaja. Yang penting ke2, 2 nya berkesan.

Harga pulak sama. Satu RM49. 10% untuk belian lebih dari 1.

Owh lupa.. buat masa ni ada 2 jenis Roll On sahaja iaitu CF-Rub dan Sleep Time

Namun kedua-dua item ini membantu Mama Ayah menguruskan anak kecil dan yang penting ianya semulajadi dan selamat tanpa sebarang bahan kimia berbahaya.

Kalau tanya saya sebagai pengguna dan untuk anak saya yang dah tak baby tu, saya lebih suka guna roll on…Tapi balm tetap berkesan!!
========================================================================
Berminat dengan mana-mana balm / roll on Tasneem Naturel Whatsaap 01156254769 atau click sini http://www.wasap.my/601156254769

COD / Pickup Shah Alam , Meru ,Kapar
Poslaju Seluruh Malaysia 

Belian lebih daripada 1 balm potongan 10%
Saya Agen Tasneem Naturel Shah Alam

Leave a Reply

No Comments Yet.

Produk Kami

0
Your Cart