Agen Tasneem Naturel Brunei, Puan Haryatie

Posted on 2 min read 715 views

Assalamualaikum mommies..
Bismillahirahmannirahim💜💜
Saya Pn Haryatie Hj Daud dari Brunei, Agen Tasneem Naturel.

Saya mula berminat dengan barang2an dan produk kanak2 apabila saya menjadi seorang ibu..dari situ lah saya mula berjinak2 menjual barangan kanak dan timbul juga kenapa saya tak mencari produk untuk bayi..seperti balm bayi.

Saya mula mencari dilaman internet..dan dari situlah saya  berkenalan dengan Puan Dahlia Ayob..seorang Agen Tasneem Naturel..Alhamdulilah saya sangat berterima kasih kerana dipertemukan puan Dahlia kerana puan Dahlia seorang yang mesra dan sudi menjawab pertanyaan saya..

Saya juga men nyatakan minat saya  berniaga barang dan produk kanak2..dan ingin menawar diri untuk menjadi agen/ dropship.saya diterima menjadi seorang agen dengan syarat saya setuju dengan syarat2 menjadi agen dropship Tasneem..

Saya juga dinasihatkan untuk mencuba salah satu daripada balm Tasneem sebelum saya menjual produk Tasneem.dan saya memilih Sleep Time.

Alhamdulilah..setelah mencuba Sleep Time ada beberapa sebab saya tertarik mengenai sleep Time ini..salah satu menarik tentang balm ini ialah..

💜ia sangat wangi dan menyenangkan..tak heran sbab salah satu bahan dari SleepTime ialah Lavender.

💜berkesan untuk anak saya yang selalu tidur lewat waktu malam..

💜botol kecik tapi saya guna 4 bulan..😊😊

Dengan adanya testimoni tersendiri saya bertambah yakin untuk mula menjual produk ini..Alhamdulilah sambutan dibrunei begitu menggalakkan.

sehingga kini saya msh menggunakan sleep Time untuk anak saya yg berumur 3 bulan lebih..

Dari lebih 5 bahan semula jadi yang diasaskan menjadi minyat pati, saya yakin balm Tasneem Naturel selamat digunakan dan boleh membantu ibu ibu diluar sana…

Sekian coretan saya dan semoga bermaanfaat..
wassalam☺😘

Warga Brunei yang berminat dengan Balm Tasneem boleh lah contact Puan Haryatie +673 881 0712

Share

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

2 Comments

Produk Kami

0
Your Cart