Kesan gigitan nyamuk cepat hilang

Posted on 1 min read 314 views

Pernah tak kulit anak kita tetiba jadi merah2? Timbul bintik2 lepas tu anak merengek tak selesa?

Ada tak? Mesti mak pun risau kan,  sebab tak tahu punca. Entah allergic ke, digigit serangga ke, tak tahu.
Balm yang mesti ada di rumah ialah Skeenz ni ha.. Balm semulajadi yang diekstrak daripada pati tumbuhan untuk digunakan ketika saat-saat tak terduga macam tkat atas ni haa. Serius, wajib ada ni

Balm ini mengandungi bahan-bahan yang sangat premium seperti, Argan oil, Sunflower Oil, Rosemary Oil dan banyak lagi.
.
Dos adalah sesuai untuk bayi dan boleh juga digunakan oleh dewasa

Balm ini:

  • 100 % bahan semulajadi 100% selamat ke atas kulit bayi
  • BEBAS Paraben, SLS, bahan kimia
  • Tidak panas
  • Tidak Merensangkan kulit

Berminat dengan mana-mana Produk Tasneem Naturel atau ingin jadi agen Tasneem Naturel :  Whatsaap 01156254769 atau click sini http://www.wasap.my/601156254769

COD / Pickup Shah Alam
Poslaju Seluruh Malaysia

Tasneem Naturel Shah Alam

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

2 Comments
  • Dayah Sprinter
    October 19, 2018

    oo ni produk terbaru tasneem yer, sebelum ni pernah beli yang untuk calm dengan untuk chest rub

  • Dahlia Ayob
    November 7, 2018

    yer baru jugak la.. sebelum ni kan ada 4 sahaja.. 😉

Produk Kami

1
Nak Skeenz
Powered by
1
Your Cart