Kesan gigitan nyamuk cepat hilang

Posted on 1 min read 17 views

Assalammualaikum Semua, hi pe kaba?  Pernah tak kulit anak kita tetiba jadi merah2? Timbul bintik2 lepas tu anak merengek tak selesa?

Ada tak? Mesti mak pun risau kan,  sebab tak tahu punca. Entah allergic ke, digigit serangga ke, tak tahu. 
Balm yang mesti ada di rumah ialah Skeenz ni ha.. Balm semulajadi yang diekstrak daripada pati tumbuhan utk digunakan ketika saat-saat tak terduga mcm kat atas ni haa. Serius, wajib ada ni.
Balm ini mengandungi bahan-bahan yang sangat premium seperti, Argan oil, Sunflower Oil, Rosemary Oil dan banyak lagi.

Dos adalah sesuai untuk bayi dan boleh juga digunakan oleh dewasa

Balm ini:
100 % bahan semulajadi 100% selamat ke atas kulit bayi
 BEBAS Paraben, SLS, bahan kimia
 Tidak panas
Tidak Merensangkan kulit
Wangi

.
.
========================================================================
Saya agen Tasneem Naturel. Berminat dengan mana-mana balm / roll on Tasneem Naturel Whatsaap 01156254769 atau click sini http://www.wasap.my/601156254769

COD / Pickup Shah Alam 
Poslaju Seluruh Malaysia 
Belian lebih daripada 1 balm potongan 10% 
Saya Agen Tasneem Naturel Shah Alam

Leave a Reply

2 Comments
  • Dayah Sprinter
    October 19, 2018

    oo ni produk terbaru tasneem yer, sebelum ni pernah beli yang untuk calm dengan untuk chest rub

  • Dahlia Ayob
    November 7, 2018

    yer baru jugak la.. sebelum ni kan ada 4 sahaja.. 😉

Produk Kami

1
Your Cart