Set Nyamuk Go Away

      No Comments on Set Nyamuk Go Away

Nyamuk owh nyamuk please go away…please..Mak-mak ni mulalah risau kalau anak kena gigit nyamuk kan.

Selalunya balik kampung la kan nyamuk banyak..heeeee. Nak nak pulak jenis kulit sensitif tu.Memang ada jenis-jenis orang jugak nyamuk ni pilih, agaknya ada darah yg sedap dan tak sedap kot.

Dah kena gigit nyamuk, garu2 dah jadi luka dan seterusnya nampak macam kena kudis pulak. Alahai

Jadi saya cadangkan Set Nyamuk Go Away perlu ada bagi setiap family. Sebab dengan adanya set Nyamuk Go Away ni, tiada lagi bengkak gigitan nyamuk. Calm juga sesuai jika anak kecil meragam. Selain itu boleh juga di gunakan pada anak-anak yang ada masalah kulit seperti ruam lampin, ruam susu, gatal-gatal dan kulit kering.

 Calm Time : Cegah daripada kena gigit nyamuk, ambik balm calm ni sapu je kat kulit untuk elak dari nyamuk gigit.
Skeenz : Kalau dah kena gigit nyamuk,sapukan Skeenz di tempat kena gigit nyamuk.

Insya Allah bila sapu keduanya, kulit gatal tak menjadi kudis pulak la.

Skeenz : membantu membantu masalah kulit seperti kulit sensitif, ruam, alahan, gatal-gatal, gigitan nyamuk dan sebagainya

Calm Time : membantu menenangkan anak supaya sentiasa tenang dan tidak meragam atau tantrum


Berminat dengan Set Nyamuk Go Away atau Tasneem Naturel Balm ?
Whatsaap 01156254769
COD / Pickup Shah Alam
Poslaju Seluruh Malaysia ❤
Belian lebih daripada 1 balm potongan 10%
Saya Agen Tasneem Naturel Shah Alam

Leave a Reply