Petua Kecilkan Pori

Posted on 1 min read 1 views

Selain menggunakan TONER untuk mengecilkan pori, ada banyak lagi cara lain untuk dicuba buat mereka yang mempunyai masalah pori-pori besar.

Ada satu cara yang paling MUDAH tapi cukup BERKESAN.

Mesti uolls ada bahan-bahan ni kat dapur tak kiralah ibu-ibu ke pelajar universiti kat rumah sewa ke. Pasti ada !

Sebab bahan yang diperlukan hanyalah TELUR PUTIH dan GULA.

YA. Hanya dua bahan untuk mengecilkan pori anda.
___________________________

Step 1 : Caranya cukup mudah, gabungkan telur putih dan gula dalam satu mangkuk. Lepastu PUTAR.

Pakai tangan pun boleh (ambil masa sedikit), pakai hand blender pun boleh untuk mereka yang malas.

Step 2 : Putar hingga adunan bertanduk dan apabila mangkuk diterbalikkan, adunan tidak jatuh. Macam uolls buat baking ke meringue ke. Gitulah caranya.

Step 3 : Lepas dah siap terus boleh ratakan pada wajah dan biarkan selama 15 minit.

Step 4 : Urut muka anda perlahan-lahan sambil membilas. Voila ! Siap.

_______________________________

Yang paling best uolls boleh nampak kesannya SERTA-MERTA tau. Immediate omputih kata.

Tak caya gi amik cermin pastu belek.

Sumber: https://www.facebook.com/dfreshpicks/

Leave a Reply

No Comments Yet.

Produk Kami

0
Your Cart