Kenapa Tasneem ada 5 jenis balm?

      No Comments on Kenapa Tasneem ada 5 jenis balm?

Ye ramai yang tanya..kenapa tak campurkan semua sekali ye. Meh tengok jawapan Puan Founder 👇

Kenapa tak sekalikan jek semua function dalam satu balm??

****************
1 balm ada 7 – 8 essential oil  – kalau balm untuk sleep tu, ada 7 jenis pati bungaan dan herba untuk bantu anak tidur.. kalau tak tidur jugakkkk, tak tau laaaa. hahahaha…

Ada essential oil yang ada beberapa di balm yang lain seperti lavendar, geranium dan fungsinya still untuk kasi power fungsi yang ada.

Macam jugak kita makan.. anda nak makan bihun sup ada ayam jek ke.. atau sup yang ada ayam, ada taugeh, ada kicap, ada soon goreng dan lain?

Setiap bahan eo itu dia bersinergy sesama sendiri untuk membantu masalah yang ada…

#founderTN

Berminat dengan balm Tasneem Naturel? Penghantaran seluruh Malaysia dan  COD / Pickup Shah Alam 

Tasneem Naturel Shah Alam 
Dahlia Ayob 0193854667

Leave a Reply