[ TESTIMONI LEVS-KIYZ DAN SET MILKBOOSTER : SUSU MERIAH SAMPAI BOCOR ]

 “Kalau minum susu Mikkae sebelum tido supply sepanjang malam meriah, kadang siap bocor. Berbanding dulu tak minum Mikkae kurang meriahnya.” ”Supply susu drop waktu sakit demam nak dekat seminggu lebih, ikhtiar dengan makan LEVS-KIYZ. Makan 2 biji sekali makan, 2 kali sehari. Hari kedua bangun pagi katil basah susu bocor.” Perkongsian testimoni dari dua orang customer yang ambil Set Milkbooster dan LEVS-KIYZ.
Set Milkbooster ini mengandungi,
1. LEVS-KIYZ : Milkbooster Chewable Candy
2. MIKKAE MILK : Susu Kambing Organik
Ambil dua-dua untuk tingkatkan supply susu masing-masing.
Nak pastikan susu anda sampai umur anak 2 tahun tu tak mustahil. (melainkan sememangnya ada penyakit yg tidak boleh menyusu)
Tapi jika Ibu sihat dan sistem penyusuan pun sihat, tiada masalah untuk ibu terus menyusu hingga anak berumur 2 tahun.
Yang penting kena ada ILMU.
Yang paling penting -> DEMAND
Sama ada demand melalui direct feed anak-anak ataupun pam, demand harus sentiasa ada dan tingkatkan buat power pumping apabila stok susu menurun.
Air pun sama penting. Susu diperbuat daripada air kan ? Kalau ibu tak minum air, sudah pasti kuranglah produksi susu. Jadi air takleh miss ye. Memang kena minum banyak2.
Pemakanan pun kena jaga. Makan makanan yang menggalakkan susu. Kalau malas nak cari dan makan satu-satu boleh kunyah je LEVS-KIYZ nih.
Dah terkandung TUJUH makanan penggalak susu seperti Habbatus Sauda, Halba, Delima, Susu Kambing, Avocado, Kurma dan Kismis.

Berminat dengan Susu Kambing Mikkae? 

Whatsaap 601156254769

Penghantaran Seluruh Malaysia
COD/Pickup Shah Alam

Susu Kambing Mikkae Shah Alam

.
.

Leave a Reply