Tips Mama anak tak nak ke Sekolah?

      No Comments on Tips Mama anak tak nak ke Sekolah?
Semalam ada sorang mak ni, masalah anaknya sama la macam kakak dina ni.

Tak nak g sekolah.Tapi Alhamdulillah kakak dina dah ceria dah..Dah nampak macam seronok gi sekolah. Dah mula bercerita apa2 yang menarik kat sekolah.

Berbalik pada mak tadi dia cuba la nk usaha dengan Calm Time balm. Manatau anak dia akan lebih bertenang. Sebab mak pun dah naik darah pujuk (mak pun kena sapu gak calm mcm ni )

Saya share la tips yg saya sendiri buat selain tenangkan dia dan tenangkan diri sendiri
1. Doakan anak setiap kali  solat, elok di sertakan Solat Hajat
2. Saya suruh dia tulis ayat semangat ,tampal dan baca sebeluum pergi sekolah dan sblum tdur
3. AKHIR sekali mama sapukan juga calm time setiap kali sebelum ke sekolah.

Tu je la….dan di tambah dgn teknik sedikit ugutan setelah masuk minggu ke tiga mak ko dah ijo ni

Sekian #mamakanhebat

Ok jom kita tengok pulak macamana calm time ni membantu anak lebih bertenang?  meh baca ni dengan tenang ye
.
Calm time Tasneem Naturel menpunyai minyak pati geranium.
.
Diekstrak dari batang dan daun, ianya mampu melegakan tekanan, mengurangkan kemurungan, mengimbangi hormon dan melancarkan peredaran darah.
.
Minyak pati lavendar juga ada dengan memberikan rasa rileks saraf, menstabilkan mood & daya tumpuan yang lebih baik.
.
Frankinsense eo pula berperanan melegakan rasa bimbang & tekanan seseorang. Juga membantu merehatkan saraf dan meredakan kemarahan.

Sesuai untuk menenangkan dan merilekskan anak. Juga untuk mendapatkan daya tumpuan dan fokus yang lebih tinggi.
.Berminat dengan Tasneem Naturel Whatsaap 01156254769

COD / Pickup Shah Alam
Poslaju Seluruh Malaysia ❤
Belian lebih daripada 1 balm potongan 10%
Saya Agen Tasneem Naturel Shah Alam

Leave a Reply