Susu Kambing Organik Mikkae Shah Alam

Posted on 1 min read 407 views
Assalammualaikum Susu Kambing Lover 😊Saya dari prengnantkan Nurs atas ni memang consume susu kambing. Tapi masa tu tak pernah buat kajian pun apa sebenarnya yang kita minum ni. Betul-betul susu ke? Sejak berjinak dengan Natural Organik ni baru la sedar..owh den sebenarnya minum creamer je sebelum ni 🤔.
Sebelum kenal Mikkae ni saya dah anak2 memang consume susu kambing, tapi jenama lain yang bukan organik la.
Selepas cuba susu Mikkae ni rasa berbeza dengan susu yang kami minum tu..susunya lebih lemak berkrim,even tak ada apa2 campuran tapi masih enak di minum plain. Rasa berbaloi sebab  kita beli 100% susu kambing.
Berminat dengan Susu Kambing Mikkae? 
Whatsaap 601156254769

Penghantaran Seluruh Malaysia
COD/Pickup Shah Alam


Susu Kambing Mikkae Shah Alam

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

No Comments Yet.

Produk Kami

0
Your Cart