Tidur lebih lena dan selesa

      No Comments on Tidur lebih lena dan selesa
Selalu ibu je yang ramai beli balm ni,tapi ayah ayah pun ada yang prihatin macam customer saya ni.
.
Anak encik Hazrul ni selalu terjaga mlm, merengek je, tantrum. Tidur malam,pukul 3/4 pagi mesti dia terjaga lepas tu menangis pulak.
.
Alahai kesiannye la..Anak pun kesian Mak Ayah pun kesian.Malam berjaga malam nak pergi kerja.
.
Saya cadangkan En Hazrul untuk cuba Calm Time dan Sleep Time. Calm Time untuk bagi anak bertenang dan Sleep Time untuk anak tidur lebih lena.

Selepas 2 hari:

Alhamdulillah, dah ada positifnya… tidonya lebih selesa…
X nangis2 lagi dah….
Setakat nangis nak susu botol je…
.
Alhamdulillah
.
Ada yang nak cuba balm Tasneem ni?
WA 0193854667

0 thoughts on “Tidur lebih lena dan selesa

Leave a Reply