Tidur lebih lena dan selesa

Posted on 1 min read 158 views
Selalu ibu je yang ramai beli balm ni,tapi ayah ayah pun ada yang prihatin macam customer saya ni.
.
Anak encik Hazrul ni selalu terjaga mlm, merengek je, tantrum. Tidur malam,pukul 3/4 pagi mesti dia terjaga lepas tu menangis pulak.
.
Alahai kesiannye la..Anak pun kesian Mak Ayah pun kesian.Malam berjaga malam nak pergi kerja.
.
Saya cadangkan En Hazrul untuk cuba Calm Time dan Sleep Time. Calm Time untuk bagi anak bertenang dan Sleep Time untuk anak tidur lebih lena.

Selepas 2 hari:

Alhamdulillah, dah ada positifnya… tidonya lebih selesa…
X nangis2 lagi dah….
Setakat nangis nak susu botol je…
.
Alhamdulillah
.
Ada yang nak cuba balm Tasneem ni?
WA 0193854667

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

0 Comments

Produk Kami

0
Your Cart