Bayi tidur lena ibu bahagia – Sleep Time

Posted on 1 min read 384 views
Anak-anak susah nak tidur? Pukul 2-3 pagi Mama Ayah overtime main dengan anak2, aaalahai anakEsok Mama Ayah nak keje nak oiii !!! Haru haru Ni kisah Mama Mama  dahulu.
.
Sekarang:

1. Sapu je sleepbalm xdan 10minit anak lelap. Bagus oii #BalmTN ni
.
2. Mommy sapu sleep time dkt yaya. Sampai skrg yaya tak bangun lagi. Lena betul yaya tido! Mommy pon nak pakai sleeptime la mcm ni 
.
3. Hadi mirza ni, calit2 calm pon da tlena, xsmpt pon nk calit sleep time.
.
4. Anak kecil merengek² susah nak tidur. Tidur sekejap² je. Mood tantrum sokmo!
Ibu jgn panik.. calit je #sleeptimebalm InsyaAllah boleh beri anak tidur yg berkualiti 
.
5. Lepas mommy cuba sapu balm Sleep dkt anak, tak sampai 10 minit dah tertido sendiri atas tilam..lena sungguh hero mommy ni..syukur
.
 Feedback dari ibu2 yang gunakan Sleep Time kepada anak2 ibu yang suusah sangat nak tidur.
.
Tasneem Naturel  Sleep Time
Balm ini membantu anak yang susah tidur. Ia mengandungi essential oil yang dapat seimbangkan hormon tidur dan hormon sedar. Malah memberikan tidur nyenyak dan berkualiti. Sapu di kaki, belakang telinga, pergelangan tangan dan ubun-ubun.

✔diadun menggunakan minyak minyak pati daripada tumbuh tumbuhan, almond oil dan beeswax .
. ✔100% Menggunakan bahan bahan #semulajadi
.
✔ kelulusan KKM
.
❌ tak ada bahan kimia
❌tak ada paraben dan pengawet lain .

Berminat dengan Tasneem Naturel Whatsaap 01156254769

COD / Pickup Shah Alam
Poslaju Seluruh Malaysia ❤
Belian lebih daripada 1 balm potongan 10%
Saya Agen Tasneem Naturel Shah Alam

Leave a Reply

0 Comments
  • Shafyqah Azry
    November 9, 2017

    pernah dengar pasal produk ni tapi belum ada anak nak beli hehehehe

  • Dahlia Ayob
    December 13, 2017

    Tak ada anak pun boleh guna ❤😍

Produk Kami

0
Your Cart