Pengedar Tasneem Naturel Shah Alam

      No Comments on Pengedar Tasneem Naturel Shah Alam
Bermulanya perkenalan dengan Tasneem Naturel daripada CoughFlu Time Balm (CF-Rub), masa tu Alisya kerap batuk dan batuk sangat lama. 
Cuba CoughFlu Time (CF-Rub) ni nampak sesuai pulak dengan anak2. Selsema cepat kering.Batuk dah tak jadi semput. Dulu sebulan sekarang seminggu.Pendek kata sesuai.

Cuba pulak T-Rub, pun serasi jugak. Saya memang ada masalah kulit jadi saya alergik dengan minyak telon. Bila guna T-Rub untuk kembung anak, saya perasan kulit tangan saya dah tak macam masa saya guna minyak telon. T-Rub ni saya pun suka guna tau. Bila mabuk2 naik kenderaan tu memang saya guna, sakit perut pun lega !

Yang bestnya balm tasneem ni tak panas, wangi2 bunga pulak tu. Sesuai dari newborn lagi.
.
Selepas anak saya serasi dengan CF-Rub tu, saya terus register ahli start dengan jadi #Dropship. Tak perlu simpan stok kat rumah. Barang pun tak perlu pos sendiri.Saya cuma share tentang balm2 yang Tasneem ada kepada orang lain dan consult customer sampai jadi.

Bila ada modal sikit, barulah saya start menyimpan stok di rumah sampailah sekarang.
.
Tasneem Naturel bukan sahaja membantu anak2 saya, malah membantu saya menjana pendapatan dari rumah.

Balm Tasneem Naturel 100% semulajadi, tak ada paraben, tak ada SLS,  tak ada pewarna dan ada NOT KKM.

Ada 5 jenis semuanya.

  1. Sleep time – balm ni membantu anak yg susah nak tido. Ia mengandungi essential oil yg dpt seimbangkan hormon tido dan hormon sedar. Malah dpt memberi tido yg nyenyak dan berkualiti.
  2. CF-Rub – balm ni membantu secara semulajadi merawat masalah batuk dan selesema
  3. T-Rub – balm ni membantu anak yg mengalami masalah perut seperti kembung, sembelit dan cirit birit.
  4. Calm Time – balm ni membantu menenangkan anak jika dlm keadaan meragam atau tantrum.
  5. Skeenz – membantu masalah kulit sensitif,  ruam panas, ruam susu, ruam lampin, alahan, gatal2, kulit kering, melecet dan lain2
Kalau ada sesiapa a Suri Rumah ke Wanita Bekerjaya ke Student ke yang berminat nak buat side income dengan Tasneem Naturel, meh contact saya ye.

Whatsaap 01156254769 untuk keterangan lanjut
.
Siapa buat dia dapat .

Leave a Reply