2 Customer Feedback – Calm Time

      No Comments on 2 Customer Feedback – Calm Time

Anak-anak bila datang tantrum mesti mommy naik hijau kan? Hehe. Kdg tu sampai tak tahu nak buat cmna lagi. Penat sama kan bila anak tantrum?

Fuhhhhhh mommy sabar & sapu balm ini. Anak tak nak nap siang pun boleh guna calm balm ni. Pastu combine dgn sleep balm InsyaAllah lena la anak pastu 
.
Bahan dalam balm adalah essential oils tau. Combination of 10 essential oils. Setiap satunya ada fungsi tersendiri 

Di bawah ni 2 lagi testimoni Calm Time.Ada lagi banyak tapi saya share 2 je la dulu.
.

Anak ini dah mudah bertolak ansur, masa tantrum nya pun dah berkurang

Dulu nak tinggalkan pun tak boleh..tantrum


Saya agen Tasneem Naturel. Berminat dengan mana-mana Produk Tasneem Naturel Whatsaap 01156254769 atau click sini http://www.wasap.my/601156254769

COD / Pickup Shah Alam
Poslaju Seluruh Malaysia
Saya Agen Tasneem Naturel Shah Alam

Leave a Reply