2 Customer Feedback – Calm Time

Posted on 1 min read 317 views

Anak-anak bila datang tantrum mesti mommy naik hijau kan? Hehe. Kdg tu sampai tak tahu nak buat cmna lagi. Penat sama kan bila anak tantrum?

Fuhhhhhh mommy sabar & sapu balm ini. Anak tak nak nap siang pun boleh guna calm balm ni. Pastu combine dgn sleep balm InsyaAllah lena la anak pastu 
.
Bahan dalam balm adalah essential oils tau. Combination of 10 essential oils. Setiap satunya ada fungsi tersendiri 

Di bawah ni 2 lagi testimoni Calm Time.Ada lagi banyak tapi saya share 2 je la dulu.
.

Anak ini dah mudah bertolak ansur, masa tantrum nya pun dah berkurang

Dulu nak tinggalkan pun tak boleh..tantrum


Saya agen Tasneem Naturel. Berminat dengan mana-mana Produk Tasneem Naturel Whatsaap 01156254769 atau click sini http://www.wasap.my/601156254769

COD / Pickup Shah Alam
Poslaju Seluruh Malaysia
Saya Agen Tasneem Naturel Shah Alam

Share

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

No Comments Yet.

Produk Kami

0
Your Cart