Tummy Time di Musim Raya

      No Comments on Tummy Time di Musim Raya

Musim musim raya ni kan. Perut mulalah nak meragam tak tentu pasal. Almaklumlah makan pun macam-macam. Berkecamuk makan dalam perut.

Lepas tu jalan-jalan pulak area macam jelebu tu banyak la bengkang bengkok. Adu du memang angin naik ke kepala la. Rasa sebu sakit perut dan sakit kepala package.

Tummy Time ni meeemang membantu sungguh raya ni. Ni feedback sendiri perut angin, sebu, rasa nak muntah, loya sapu sapu ni jer lega.

Masa sampai sampai kampung haritu tengok mak jalan tengkot tengkot. Tanya la mak kenapa, rupanya sakit pinggang. Lepas tu sapu sapu la Tummy Time kat mak, eh sesuai pulak tu. Mak pun tak sedar eh dah hilang pulak sakit pinggang


Saya agen Tasneem Naturel. Berminat dengan mana-mana Produk Tasneem Naturel Whatsaap 01156254769 atau click sini http://www.wasap.my/601156254769

COD / Pickup Shah Alam
Poslaju Seluruh Malaysia
Saya Agen Tasneem Naturel Shah Alam

 

Leave a Reply