Mak Hijau Anak Tantrum dan Calm Time

      No Comments on Mak Hijau Anak Tantrum dan Calm Time
MAK KAU HIJAU
.
.
Anak-anak bila datang tantrum mesti mak mak naik hijau kan? Hehe. Kadang-kadang tu sampai tak tahu nak buat macam mana lagi. Penatnya la bila anak tantrum.
.
Orang tua-tua cakap tak boleh la biarkan budak-budak tantrum ni, nanti jadi biasa pulak.
.
Mak Mak jangan naik hijau tau keep calm dan sapu balm ini ke anak anak ye. Insya Allah ramai dah ibu ibu dapat penyelesaian untuk tenangkan anak mereka dengam CALM TIME BALM, mak-mak pun bertenang.
.
Dalam CALM TIME terdapat pati minyak Peace dan Calming yang berupaya menenagkan hormon yang berkocak tu.

 

Mak Mak nak cuba?
====
Dalam
Calm time Tasneem Naturel ada minyak pati geranium.
Diekstrak dari batang dan daun, ianya mampu melegakan tekanan, mengurangkan kemurungan, mengimbangi hormon dan melancarkan peredaran darah.

Minyak pati lavendar juga ada dengan memberikan rasa rileks saraf, menstabilkan mood & daya tumpuan yang lebih baik.

Frankinsense eo pula berperanan melegakan rasa bimbang & tekanan seseorang. Juga membantu merehatkan saraf dan meredakan kemarahan.

Sesuai untuk menenangkan dan merilekskan anak. Juga untuk mendapatkan daya tumpuan dan fokus yang lebih tinggi.


Saya agen Tasneem Naturel. Berminat dengan mana-mana Produk Tasneem Naturel Whatsaap 01156254769 atau click sini http://www.wasap.my/601156254769

COD / Pickup Shah Alam
Poslaju Seluruh Malaysia
Saya Agen Tasneem Naturel Shah Alam

 

Leave a Reply