Customer Feedback – CF-Rub

      No Comments on Customer Feedback – CF-Rub
Assalammualaikum…harini saya nak share beberapa testimoni / customer feedback yang dah menggunakan CoughFlu Time daripada Tasneem Naturel.

Eh sebelum tu nak beritahu semula lagi dan lagi apa dia balm ni?

CoughFlu Time dari Tasneem Naturel dapat membantu ikhtiar anda.

CoughFlu Time balm dapat:
Bantu kurangkan selesema
Bantu cairkan kahak
Bantu kurangkan suhu ketika demam

Balm ini membantu secara semulajadi masalah batuk dan selesema.

Mak Mak kat luar sana ada masalah yang sama? Jom lah cuba balm ni 

CoughFlu Balm adalah :
% bahan semulajadi
% selamat ke atas kulit bayi
BEBAS Paraben, SLS, bahan kimia
Tidak panas
Tidak Merensangkan kulit

Antara Feeback dari Pengguna CoughFlu Balm.

Customer Feedback 1

Yg coughflu tu aniz guna..anak selsema aniz tak bagi ubat selsema.. alhamdulillah. . 2 -3 hari makin kurang.. tapi xde la terus hilang selsema dalam sehari..

Customer Feedback 2

Harini anak anak demam 
Full package selsema dan batuk.
Saya pakaikan dorang balm coughflu, tp lepas dari dorang makan ubat.
Lepas da lama dorang rest, ttiba si kakak kata nk muntah, bile da byk kali asyik cakp nk muntah, cepat2 bawak masuk bilik air terus die muntah. Habis smua keluar hingus2 ape sume. Alhamdulillah lega. Xpasti la pasal pakai balm tu atau ape  tp disebabkan balm3 ni sume mmg serasi dgn anak anak, jd sy rasa mmg kesan dr balm coughflu. Skg dah actve Alhamdulillah 
– Nur Baizura

Customer Feedback 3

Ank sy pn same. Mmg risau die demam. Suhu mmg tinggi smpai cecah 40. Asyik sumbat je sbb mmg pksa pn die luah blk. Kdg warded. Mlm2 xtdo. Risauuu… jumaat lpas die demam trs sapu cough. Alhamdulillah turun suhu. No more ubat 
– Shey

Berminat dengan Set Nyamuk Go Away atau Tasneem Naturel Balm ? 
Whatsaap 01156254769
COD / Pickup Shah Alam
Poslaju Seluruh Malaysia ❤
Belian lebih daripada 1 balm potongan 10%
Saya Agen Tasneem Naturel Shah Alam

Leave a Reply