Tasneem Naturel – Kit Bayi Semulajadi

      No Comments on Tasneem Naturel – Kit Bayi Semulajadi
Perfect kit for your baby
Balm by Tasneem Naturel
. p/s: Ibu ayah pun boleh guna jugak tau
.
Sleep time – Bantu baby tidur dgn lena
Haaaaa ni untuk anak-anak yang susah sgt nak tidur. Mata da kuyu niiii tapi tak tidur-tidur. Maknanya tu hormon tidur dia tak balance tau. Jadi, balm ini akan stabilkan hormon tidur tu. Tak percaya? Meh calit sikit kat anak hehe
.
T-Rub – Bantu selesakan perut baby
 Ini pula untuk atasi kembung baby. Kdg tu perut baby tak selesa kan. Tambah da masuk 6 bulan  da boleh makan. Untuk cirit-birit pun boleh guna. Perut memulas-mulas sapu ja balm ini terus nanti anak bagi hadiah kt mommy 
.
CF-Rub – Bantu kuranugkan batuk & selsema baby
Musim-musim hujan ni anak-anak kdg mudah dapat selsema kan? Pastu berjangkit pulak batuk. Alahaiii sian anak. Nak tidur nangis-nangis sakit sbb batuk. Bangun pagi pulak hidung tersumbat. Belum kira dia merengek sebab tak selesa. Risau kan bila anak batuk tak baik-baik? Balm ini dapat membantu mommy 
.
Calm Time– Bantu tenangkan baby
 Anak-anak bila datang tantrum mesti mommy naik hijau kan? Hehe. Kdg tu sampai tak tahu nak buat cmna lagi. Penat sama kan bila anak tantrum? Fuhhhhhh mommy sabar & sapu balm ini. Anak tak nak nap siang pun boleh guna calm balm ni. Pastu combine dgn sleep balm insyaAllah lena la anak pastu 
.
Bahan dalam balm adalah essential oils tau. Combination of 10 essential oils. Setiap satunya ada fungsi tersendiri 
.
Harga seunit RM 49 sahaja..lebih dari seunit lain harga 🤗
.
Berminat dengan Tasneem Naturel Whatsaap 01156254769

COD / Pickup Shah Alam
Poslaju Seluruh Malaysia ❤
Belian lebih daripada 1 balm potongan 10%
Saya Agen Tasneem Naturel Shah Alam

Leave a Reply