Sakit Perut Lega dengan T-Rub

      No Comments on Sakit Perut Lega dengan T-Rub
Baru-baru ni Alisya kena cirit-birit..”Akit eut akit eut” sejak tu rajin pulak perut dia sakit…mama dia plak tak tahu bila masa alergik minyak telon baby.. Alhamdulillah dengan Tummy Time sapu je kat Perut,Tapak Kaki dan belakang dia…jap jap tu terus terkentut kentut…tangan mama pun tak alergik Tummy Time…

Jom tengok apakah Essential Oil yang ada dalam Tummy Time…dan macam mana ia membantu masalah perut bayi , anak-anak dan juga dewasa.

Berminat dengan Tasneem Naturel Whatsaap 01156254769

COD / Pickup Shah Alam
Poslaju Seluruh Malaysia ❤
Belian lebih daripada 1 balm potongan 10%
Saya Agen Tasneem Naturel Shah Alam

Leave a Reply