Hari Raya dan Stok Madu Asli Hutan Jelebu Macam Goreng Pisang Panas

Assalammualaikum.Salam Sejahtera..Alhamdulillah diberi kesempatan untuk terus bernafas hari ni…..
 
Raya Raya Raya..masih terasa suasana beraya di sini Shah Alam semalam. Rumah terbuka sini sana, hari semalam juga rumah kami di Shah Alam di kunjungi beberapa family…
Antara tetamu yang hadir selain my beloved MAK ialah Pengusaha Madu Asli Hutan Jelebu sendiri iaitu abang sulong saya sebenarnya. Alang-alang dia datang minta la dia bawakkan stok yang orang dah oder dan minta bawak lebih..ye lah mesti ramai yang berminat nak mendapatkan MADU yang Asli. Tapi memang betul pun..Alhmadulillah Madu Asli ni macam Goreng Pisang Panas semalam..dah tinggal beberapa botol jer lagi. 
 
Product Madu Asli Hutan Jelebu ni katanya memang mendapat sambutan yang luar biasa dari para peminat Madu Asli khususnya. Penghantaran by Courier pernah di buat sehingga ke Johor bagi memberi peluang kepada peminat Madu Asli di Singapore, ke Terengganu dan banyak lagi. Yess, anda yang jauh tapi berminat pun bole hubungi saya bagi mendapatkannya Insya Allah.

Satu-satunya makanan dalam Al Quran yang dinamakan secara jelas sebagai ubat ialah madu (An Nahl ayat 69).Perkataan “syifa” yang disematkan pada madu bererti bersifat mengubat secara umum dan menyeluruh..

KELEBIHAN MADU LEBAH ASLI

  • Dapat mengubati penyakit dalam perut
  • Dapat mengubati penyakit medu (gastrik)
  • Dapat membuang kekotoran yang terdapat di dalam usus2 besar atau kecil dalam perut
  • Dapat mengubati penyakit KETAGIHAN DADAH – caranya : ambil madu lebah asli + minyak/air bunga mawar yang panas. Buat dalam segelas atau secawan. Minum perlahan2 hingga habis.
  • Dapat melawaskan pembuangan air besar
  • Boleh mencerahkan mata. caranya : sapukan madu pada alis mata atau kening dan biarkan beberapa jam. Basuh seperti biasa
  • Boleh memutihkan gigi dan menguatkannya dengan menjadikan sebagai ubat gigi
  • Menghilangkan penyakit yang banyak kahak
  • Menghilangkan kesan2 candu/rokok yang melekat pada bahagian paru2
  • Mencerdaskan otak kanak2 dan dewasa
  • Menghilangkan kesan terkena api, air panas dan minyak panas. Sapukannya ke tempat yang terkena
  • Madu lebah asli juga amat sesuai dengan semua jenis penyakit. Caranya : ambil air suam segelas + 2 sudu madu lebah asli. Kacau dan minum. Buat sekali sehari saja. Credit

Berminat dengan Madu Asli? 
Whatsaap saya di 01156254769 atau Click : www.wasap.my/601156254769
Penghantaran Seluruh Malaysia
COD/Pickup Shah Alam

Leave a Reply